"Χρυσάφι" στα πόδια του Μπεργκ!

"Χρυσάφι" στα πόδια του Μπεργκ!

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να «δέσει» στην Ελλάδα τον Μπεργκ και οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το Goal οι πράσινοι μέσω του προέδρου τους έχουν κάνει την πρώτη προσέγγιση για να αυξηθεί το χρονικό διάστημα της συνεργασίας των δύο πλευρών.

[ads2]

Ο Γιάννης θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού (σ.σ. λήγει το 2018) έως το 2019 μαζί με μία σημαντική αύξηση στις απολαβές του, οι οποίες θα ξεπερνάνε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα περιλαμβάνουν και αρκετά μπόνους.

Πρόθεση του Αλαφούζου είναι να επιβραβεύσει και «δέσει» τον Μπεργκ, καθώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να στηριχτούν πάνω του στο χτίσιμο της ομάδας και παράλληλα να απομακρύνουν διάφορους «μνηστήρες».

Στην επαφή μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπήρξαν λεπτομέρειες, αλλά ανανέωσαν το ραντεβού τους για να τα ξαναπούν πιο αναλυτικά μετά το τέλος των play offs και πριν ο Μπεργκ φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της Σουηδίας για την τελική φάση του Euro.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News