Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 73-57: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 73-57: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα απέναντι στη Φενερμπαχτσέ.

Αυτοί οι 20 οπαδοί της Φενερμπαχτσέ έξω από το ξενοδοχείο που επιτέθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τη μεγάλη ζημιά στην ίδια την ομάδα τους. Από το «12-0» οι «πράσινοι» πέρασαν το… μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει.

Το Τριφύλλι με ελάχιστα «νεκρά» διαστήματα νίκησε κατά κράτος τους Τούρκους και προκρίθηκε επάξια στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η συμβολή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο φινάλε του 3ου δεκαλέπτου ήταν υπερπολύτιμη για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποβάλλει τεράστιο μέρος της πίεσης.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (9/10): Ο X-Factor του Τριφυλλιού ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ με ένα απίθανο τρίποντο στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου πήγε τη διαφορά στο +6 και τα υπόλοιπα ήταν… ιστορία!

Λούκα Βιλντόζα – Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Δεν αγωνίστηκαν καθόλου.

Κώστας Σλούκας (6/10): Φάνηκαν οι μέρες αποχής από το 5ο παιχνίδι με τη Μακάμπι μέχρι τον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ. Πέτυχε δυο καλάθια και μοίρασε τρεις ασίστ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8/10): ΨΥΧΑΡΑ! Ο Παπαπέτρου ήταν ετοιμοπόλεμος, σκόραρε 9 πόντους και μάζεψε 3 ριμπάουντ.

Τζέριαν Γκραντ (9/10): Συγκλονιστική εμφάνιση από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού. Φοβερή συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση (13 πόντοι).

Κέντρικ Ναν (7,5/10): Δεν έκανε την τέλεια εμφάνιση στην επίθεση. Σημείωσε 5/10 σουτ (3/6 τρίποντα), υπέπεσε σε 4 λάθη.

Ματίας Λεσόρ (9,5/10): Double double (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ) από τον Γάλλο σέντερ που δεν συνάντησε… αντίπαλο στο παρκέ της Uber Arena. Μελανό σημείο τα λάθη (5).

Κώστας Αντετοκούνμπο (7/10): Αν και δεν προστέθηκε στη λίστα των σκόρερς ο Έλληνας σέντερ έβγαλε ενέργεια, βοήθησε στο ριμπάουντ και μοίρασε μια τάπα στον Ουίλμπεκιν που θα θυμάται για χρόνια.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (6/10): Ο Ισπανός έκανε ένα λάθος που ανάγκασε τον Αταμάν να τον αποσύρει από το παρκέ. Η παρουσία του ήταν θετική στα 6 λεπτά συμμετοχής του στο παρκέ.

Μάριους Γκριγκόνις (7/10): Ο Λιθουανός ήταν εύστοχος με 75% στην επίθεση (3/4 δίποντα), ενώ έφτιαξε και τρεις φάσεις.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου έκανε μια δυναμική εμφάνιση, μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, δεν πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση.

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 73-57: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News