Βόμβα: Κλείνει η εφημερίδα Metrosport!

Βόμβα: Κλείνει η εφημερίδα Metrosport!

Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης, και όπως είναι φυσικό υπάρχει αναταραχή στους δημοσιογράφους και στο προσωπικό του ομίλου για το ενδεχόμενο απολύσεων που θα ακολουθήσουν τη διακοπή της έκδοση

Σύμφωνα με πληροφορίες η διακοπή στην έκδοσης της εφημερίδας θα γίνει μετά το τέλος του Euro.

Για τον λόγο αυτό το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ – Θ μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Ανδρώνη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση ζητώντας μεταξύ άλλων την ανάκληση των απολύσων:

«Την πρόθεσή του να διακόψει την έκδοση της εφημερίδας Metrosport επιβεβαίωσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ ο ιδιοκτήτης του Ομίλου Metromedia Π. Ανδρώνης.

Σε συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα στην ΕΣΗΕΜ-Θ, το ΔΣ τόνισε στον κ. Ανδρώνη ότι οφείλει να εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο μέσο ώστε:

Τυχόν διακοπή της έκδοσης να μην επιφέρει απομακρύνσεις επαγγελματιών δημοσιογράφων από τον Όμιλο Metromedia.

Να ανακληθούν οι απολύσεις συναδέλφων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Οποιαδήποτε αναδιάρθρωση εφαρμοστεί στα ΜΜΕ του Ομίλου να μην προκαλέσει βλαπτικές μεταβολές στους όρους εργασίας των εργαζόμενων δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις στον Όμιλο Metromedia σε συνεργασία με τους εργαζόμενους σε αυτόν, ώστε να διασφαλιστούν τα δικαιώματά τους»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News