Παναθηναϊκός: Σε αυτή τη θέση η «μεγάλη μεταγραφή» του Αταμάν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Επτάστερο, με τον Τούρκο προπονητή να προαναγγείλει νέα μεταγραφή – βόμβα σε δηλώσεις του σε μέσο της χώρας του.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το 1-0 - Ατάκες για παίκτες και οπαδούς!

Μετά την «βόμβα» με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, ο Παναθηναϊκός AKTOR φαίνεται πως έχει μία ακόμα στα «σκαριά», με τον Εργκίν Αταμάν να την προαναγγείλει σε συνέντευξή του.

Η… περίφημη δήλωση του 58χρονου προπονητή:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μια πολύ σημαντική μεταγραφή… Επιτρέψτε μου να κρατήσω το όνομά του!».

Όπως είναι λογικό, η τοποθέτηση αυτή έβαλε… «φωτιά» στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού οι οποίοι ανυπομονούν να μάθουν το όνομα του αθλητή ο οποίος προβάρει τα «πράσινα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μπασκετμπολίστας τον οποίον «γλυκοκοιτάζουν» οι Πρωταθλητές Ευρώπης, είναι ψηλός και συγκεκριμένα θα ενισχύσει τη θέση «5».

Τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις αναμένεται να κορυφωθούν και θα έχουμε νεότερα στην υπόθεση της νέας… φημολογούμενης μεταγραφικής βόμβας των «Πρασίνων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr