Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα του Παπαπέτρου κόντρα σε όλα τα προβλήματα!

Παπαπέτρου στους συμπαίκτες του: «Μη μιλάτε στην Τσαρούχα»

Δύσκολη σεζόν αυτή που πέρασε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου αφού ο αθλητής ήταν περισσότερο μέσα στα ιατρεία παρά στο γήπεδο.

Το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί και με την δόξα του πρωταθλητή θα βάλει μπρος για καλύτερη σεζόν, ευχόμενος να μην ταλαιπωρηθεί ξανά. Το ότι οι πράσινοι αναδείχθηκαν βασιλιάδες της ηπείρου το οφείλουν σε ένα βαθμό στον καταπληκτικό και αρκετά παρεξηγημένο πρώην αρχηγό τους.

Παίκτης με μέγεθος, ταχύτητα, τεράστια άκρα και άριστο footwork ο Ελληνας άσος όχι μόνο μπορεί να μαρκάρει άριστα παίκτες από το 1 εως το 4, αλλά και να διαβάσει τις πάσες, αλλοιώνοντας και κλέβοντας μπάλες, ενώ αν τον αφήσεις ελεύθερο δεν το έχει σε τίποτα να σε τιμωρήσει από την περιφέρεια.

Ο Παπαπέτρου έχασε πολλές προπονήσεις αλλά στην τελική ευθεία της χρονιάς τον βοήθησε το αμυντικό πλαίσιο των προπονητών του (σπουδαία δουλειά στην περίμετρο από Γκραντ και Καλαϊτζάκη), αλλά κι ο ίδιος παρουσιάστηκε εξαιρετικός ως help defender, μια αποτρεπτική παρουσία στη ρακέτα για τον αντίπαλο.

Μαζεύει ριμπάουντ, αλλοιώνει πάσες, τρέχει και βοηθάει παντού και πάντα σε κάθε κατοχή, με αφοσίωση αφιονισμένου team player. Ο Ιωάννης είναι μοναδικός, αναντικατάστατος στον σκληρό ελληνικό πυρήνα που με τόσο κόπο έφτιαξε ο Παναθηναϊκός και αφόρητα υποτιμημένος κυρίως επειδή ήταν κάπτεν της εποχής εσόδων-εξόδων και…κάπου έπρεπε να ξεσπάει ο κόσμος τα παράπονά του!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News