Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Αποκαλύψεων συνέχεια στον ποδοσφαιρικό, με Ουρουγουανό δημοσιογράφο να αναφέρει το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον εξτρέμ που ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φακούντο Πελίστρι: Θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού το αγαπημένο παιδί του Αλόνσο;

Ο Παναθηναϊκός, εδώ και καιρό, βρίσκεται σε αναζήτηση δύο εξτρέμ οι οποίοι θα είναι ελίτ περιπτώσεις και θα αντικαταστήσουν επάξια τους Μπερνάρ και Παλάσιος.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν πάρει φωτιά με τον Αργεντινό Κριστιάν Παβόν, ενώ από χθες μπήκε στο κάδρο και ο Φακούντο Πελίστρι.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά τον νέο προπονητή των «Πρασίνων» αφού μαζί συνεργάστηκαν στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Σύμφωνα με tweet του Ουρουγουανού δημοσιογράφου Φαμπιάν Μπερτολίνι, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος ήταν ένα απ’ τα «αγαπημένα» παιδιά του Ντιέγκο Αλόνσο την περίοδο που είχε το «τιμόνι» της Εθνικής Ουρουγουάης.

Δείτε τι αναφέρει το tweet του δημοσιογράφου Μπερτολίνι:

«Τον Φακούντο Πελίστρι παρακολουθούν δύο Ουρουγουανοί τεχνικοί. Ο Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό και ο Πάουλο Πετσολάνο στη Βαγιαδολίδ. Η Μάντσεστερ θα περιμένει το Copa America»

Τη σεζόν 2023-24 πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τη χρονιά ολοκλήρωσε με την Γρανάδα στη La Liga αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια και σκοράροντας 2 φορές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr