Εύκολα τον Ιωνικό ο Εξάστερος, ανησυχία για Όγκαστ

Εύκολα τον Ιωνικό ο Εξάστερος, ανησυχία για Όγκαστ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερο πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ιωνικό εκτός έδρας με 79-53, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basketleague.

Παρά το… ρεπό των Παπαπέτρου-Σαντ Ρος και την κούραση από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις με Βιλερμπάν και Αρμάνι, οι «πράσινοι» νίκησαν άνετα 79-53 τον Ιωνικό, φτάνοντας στο 4-0 στην Basket League.

Ο Νέντοβιτς ήταν ο πιο… ορεξάτος από το «τριφύλλι» με 18 πόντους, με τον Μήτογλου να είχε 12π. Μοναδικό «μελανό σημείο» για τον Γιώργο Βόβορα, ο τραυματισμός του Όγκουστ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας έπεσε στο 1-5, έχοντας για πρώτους σκόρερ τους Σμιθ και Χόλογουελ με 15π. και 12π. αντίστοιχα.

Aνησυχία με Όγκατ που αποχώρησε τραυματίας.

Ο σέντερ των πρασίνων γύρισε τον αστράγαλό του και αποσύρθηκε χωλαίνοντας, με τον ίδιο να πηγαίνει κατευθείαν στα αποδυτήρια της ομάδας του, μαζί με τον γιατρό της ομάδας. Πλέον άπαντες είναι σε αναμονή των εξελίξεων.

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

Εύκολα τον Ιωνικό ο Εξάστερος, ανησυχία για Όγκαστ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News