"Δεν υπάρχει αντίδραση για Πιτίνο"

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Πρόωρα θα τελειώσει η συνεργασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ρικ Πιτίνο, ύστερα από την απόφαση του Αμερικανού προπονητή να αναλάβει τα ηνία του κολεγίου Iona.

Αυτό που υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι πως ο 67χρονος Hall of Famer θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του το καλοκαίρι, οπότε μέχρι τότε παραμένει στον «Εξάστερο», εκτός και αν τελειώσει η σεζόν εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρω αν έγιναν το βράδυ κάποιες συζητήσεις. Ο Πιτίνο έφυγε μόνος του. Ήταν δική του επιλογή ξεκάθαρα. Ήθελε να πάρει αυτή τη δουλειά. Έβλεπε τα πράγματα εδώ. Ενώ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είχε απογοητευτεί από την πορεία της ομάδας και από τη στιγμή που ήρθε αυτή η πρόταση και ήταν κοντά στο σπίτι του, ήταν μεγάλο δέλεαρ να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο.

Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό, ήταν σε αντιδικία, και δεν μπορούσε να δουλέψει στο φυσικό του χώρο, τα κολλέγια. Ήταν ευλογία για τον Παναθηναϊκό να φέρει το κάτι διαφορετικό. Έχει υπογράψει μετά το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, προσπαθεί να διαχειριστεί όλο το υπόλοιπο. Είναι μία κατάσταση που τις μεγάλες ομάδες τις φέρνει σε μία περίεργη πορεία.

Αν έρθει ο ΕΣΑΚΕ και πει πως τελείωσε το πρωτάθλημα, είναι εντάξει και κλείνει η σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Προμηθέας και ο Ολυμπιακός δεν μπορούν να κάνουν κάποια κίνηση, αν δεν υπάρξουν κινήσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχει αντίδραση για Πιτίνο. Από το καλοκαίρι και έπειτα θα είναι ο Πιτίνο στο κολλέγιο, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει προπονητή. Για την ώρα έχει προπονητή, τον Πιτίνο, και αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας. Και δεν ξέρουμε τι θα γίνει και πότε θα υπάρξει επανέναρξη της σεζόν, και αν υπάρξει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News