Παναθηναϊκός: Συνδέουν ξανά Λάτσιο με Ιωαννίδη οι Ιταλοί

Παναθηναϊκός: Σκάει πρόταση 20.000.000 ευρώ για Ιωαννίδη

Η «Gazzetta dello Sport» ανέφερε ένα δημοσίευμα στο οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης φέτος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και μάλιστα είναι κι ο βασικός λόγος που θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και να ξεκινήσουν τα πάντα από εκείνον.

Παρ’ όλα αυτά το συγκεκριμένο έργο δεν είναι εύκολο, καθώς οι μνηστήρες είναι πολλοί και σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport» η Λάτσιο δείχνει να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό.Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έρχεται στο φως με αφορμή την αποχώρηση του Τσίρο Ιμόμπιλε από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

«Ο Καστελάνος θα μείνει, αλλά σαφώς θα χρειαστεί άλλος πρώτος επιθετικός. Ο σύλλογος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Φώτη Ιωαννίδη. Τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες και η τιμή του υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News