Συγκλόνισε την οικογένεια του Παναθηναϊκού ο Κώστας Σλούκας - Η ανάρτηση στα social media

Ο Κώστας Σλούκας με μια ανάρτηση που έκανε στα social media συγκλόνισε την οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς αφορούσε τον Πάρη Δερμάνη.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Η μέρα του Game 5 στο ΟΑΚΑ

Ο Πάρης Δερμάνης δίνει τη δική του μάχη μετά το πρόβλημα υγείας που υπέστει κι όλος ο οργανισμός είναι στο πλευρό του, προκειμένου να βγει νικητής απ’ αυτή τη δοκιμασία που τον έβαλε η ζωή.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Σλούκας μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram έδειξε πόσο πολύ σκέφτονται άπαντες στην ομάδα τον Πάρη Δεμάνη και πως το διπλό στο Βελιγράδι ήταν αφιερωμένο σ’ εκείνον.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του Τριφυλλιού ανέβασε ένα story, όπου απεικονίζεται η μπλούζα που φόρεσαν στην είσοδό τους στο παρκέ οι παίκτες του Παναθηναϊκού κι αναγράφει πάνω: «Πάρη κράτα γερά!».

Δείτε την ανάρτηση:

Παναθηναϊκός AKTOR: Το "Πάρη κρατά γερά" του Κώστα Σκούκα συγκίνησε όλη την οικογένεια του τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr