Τα... γύρισε ο Ρίτις Βισνιάουσκας: «Δεν δίνω πολλές ελπίδες στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ»

Τα... γύρισε ο Ρίτις Βισνιάουσκας: «Δεν δίνω πολλές ελπίδες στη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ»

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος έπεσε έξω στην πρόβλεψή του πως η Μακάμπι θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό AKTOR με 3-1 στη σειρά των πλέι οφ και οι φίλοι του Τριφυλλιού έστησαν ένα γλέντι άνευ προηγουμένου στο προφίλ του στο «X».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βούλωσε στόματα με το break στο Βελιγράδι.

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας στο Urbonus Podcast είχε προβλέψει πρόκριση 3-1 της Μακάμπι κόντρα στο Τριφύλλι, όμως, έπεσε… έξω.

«Γαμ…, η μπασκετική μου πρόβλεψη πήγε λάθος. Δεν ξέρω πώς να τα βρω με τον εαυτό μου τώρα…», έγραψε στο «X» ο Λιθουανός με τους φίλους του Παναθηναϊκού να αντιδρούν στα σχόλια.

Κάποιοι εξ αυτών, έσπευσαν να τον απειλήσουν με τον ίδιο να απαντά με ειρωνεία: «Θα με πλακώσουν οργισμένοι οπαδοί, επειδή έκανα πρόβλεψη κόντρα στην ομάδα τους; Ακούγεται τρομακτικό. Δεν θα πάω στο Βερολίνο τότε! Συγγνώμη δεν θα ξανασυμβεί. Είμαι ένα θύμα των λανθασμένων προβλέψεων. Δεν θα ξανασυμβεί.

Δεν θα πιάσει να βράσω μια μπάλα μπάσκετ. Χρειάζεται να προσπαθήσω στο τηγάνισμα. Η δουλειά μου δεν είναι να προβλέπω πώς θα πηγαίνουν οι αγώνες στα πλέι οφ. Το κάνω απλά για πλάκα.

Δεν δείχνω ασέβεια στον Παναθηναϊκό. Σπουδαία ομάδα, σπουδαίοι παίκτες. Και η σειρά με τη Μακάμπι είναι εκπληκτική. Κάθε φίλαθλος του μπάσκετ θα την απόλαυσε. Δεν είναι καλή ιδέα να ποντάρετε λεφτά, γενικά σε αγώνες. Δεν δίνω πολλές ελπίδες στη Μακάμπι τώρα στο ΟΑΚΑ.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News