Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Το στατιστικό που τα... λέει όλα!

Το μεγάλο διπλό του Εξάστερου στο Βελιγράδι ανάγκασε τους παίκτες του να κάνουν «σμπαράλια» τη στατιστική καταγράφοντας ανεπανάληπτα νούμερα.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Το στατιστικό που τα... λέει όλα!

Κέντρικ Ναν και Κώστας Σλούκας ήταν το δίδυμο που πρωτοστάτησε για τη μεγάλη νίκη – ανάσα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι δύο ηγέτες του Τριφυλλιού συνδυάστηκαν και αποτέλεσαν βαρόμετρο με 47 πόντους και 10 ασίστ, με τον αρχηγό να μην… στέκεται εκεί.

Ο 34χρονος είχε 8 ριμπάουντ (!) στο Game 4, με τη συμβολή του στα κρίσιμα να είναι τεράστια αφού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν αυτός που μάζεψε τρία αμυντικά, όταν η κούραση είχε εξουθενώσει συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ακόμα μια φαντασμαγορική εμφάνιση στα Playoffs, που αποδεικνύει το μέταλλο και την ηγετική φυσιογνωμία ενός αθλητή του βεληνεκούς του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr