«Η ΑΕΚ θέλει τον Ρόναλντ Ρόμπερτς»

[ads]

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον για τον Ρόναλντ Ρόμπερτς εκδηλώνει και η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα.

[ads]

Χθες (30/10) ο Σέρβος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Μάτιτς έγραψε ότι ο πληγωμένος από τους τραυματισμούς Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ – σέντερ, Ρόναλντ Ρόμπερτς.

Ένα 24ωρο αργότερα, η ιταλική ιστοσελίδα sportando.net αναφέρει πως εκτός από τον Παναθηναϊκό, τον παίκτη εξετάζει και η ΑΕΚ, που βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση σέντερ για να ενισχύσει την φροντ λάιν της.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» για το συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο ύψους 2,03μ φόργουορντ – σέντερ διαθέτει κάποια από τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι δύο ελληνικές ομάδες.

Το καλοκαίρι ο Ρόμπερτς είχε θετική παρουσία στο σάμερ λίγκ των Τορόντο Ράπτορς, με 10,3 πόντους και 9,5 ριμπάουντ σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά αποχώρησε μετά τα τρία παιχνίδια της pre season. Πρόκειται για έναν αθλητικό φόργουορντ που πέρυσι στο NBDL είχε 29,5π., 13,5 ριμπ. και 2,5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News