Οι ατάκες του Ζιλμπέρτο για την επιστροφή και τη Λεωφόρο!

Οι ατάκες του Ζιλμπέρτο για την επιστροφή και τη Λεωφόρο!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η επόμενη σεζόν του Παναθηναϊκού θα είναι καλύτερη από την εφετινή, ενώ έδειξε ικανοποιημένος με το πρότζεκτ, που του παρουσίασε η διοίκηση του «τριφυλλιού».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμένεται να βρεθεί και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το απόγευμα της Κυριακής, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τα play off του πρωταθλήματος.

[ads2]

Αρχικά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε στην εφημερίδα «Goal»: «Έχω την ίδια διάθεση να πετύχω με αυτή που είχα όταν ήρθα στην ομάδα και σαν παίκτης. Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικό πρότζεκτ και μπορούμε να πάμε πολύ καλά στα επόμενα χρόνια».

Σχετικά με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω ποτέ σε αυτό το γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News