Από τους λίγους που ξεχώρισαν φέτος

Ο Ιωαννίδης το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ (δείτε το γκολ)

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε το τρίτο του φετινό γκολ με το τριφύλλι.

Μετά την κομβική του παρουσία στο “αιώνιο” ντέρμπι ο πιτσιρικάς ήταν καίριος και εναντίον του ΠΑΟΚ, όντας μια από τις ελάχιστες ηλιαχτίδες για το μέλλον σε μια ακόμα σκοτεινή σεζόν.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε στο τριφύλλι το καλοκαίρι, με πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, από τον Λεβαδειακό.

Ξεκίνησε δυναμικά αλλά ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω. Στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο φιλικό με τον ΟΦΗ στις 25/08 υπέστη ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, το οποίο τον άφησε εκτός για 4 εβδομάδες . Μάλιστα στις 28/09 κόντρα στην Λάρισα έκανε και το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή και ενώ έδειχνε απόλυτα έτοιμος να προσφέρει ο νεαρός φορ τραυματίστηκε και πάλι. Συγκεκριμένα, σε μία προπόνηση τον πάτησε κατα λάθος ο Φάνης Μαυρομμάτης και υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού παρά την δεύτερη ατυχία που είχε σε μικρό χρονικό διάστημα δεν τα έβαλε κάτω. Συνέχισε να παλεύει και να δίνει το 100% στης προπονήσεις.

Η πολύ καλή του παρουσία στις προπονήσεις κέντρισε το ενδιαφέρον του Λάζλο Μπόλονι που τον έχρισε βασικό με τον πιτσιρικά να δικαιώνει τον Ρουμάνο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News