Απίστευτο: Ο μάνατζερ του Ουζουνίδη "τρέχει" τη μεταγραφή Πούκι!

Επιστρέφουν και οι τελευταίοι αδειούχοι!

Ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι εκείνος που… εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, μάνατζερ του Ουζουνίδη, έχει να αναλάβει να… τρέξει τις φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, σε συνεργασία πάντα με τον Έλληνα τεχνικό.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στην Ιταλία για μεταγραφικές υποθέσεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Δανία για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Μπρόντμπι για τον Τεέμου Πούκι, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απόφασης της διοίκησης του τριφυλλιού να μην καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News