Αλλάζουν τα πλέι οφ, απευθείας ημιτελικά οι δύο πρώτοι

Αλλάζουν τα πλέι οφ, απευθείας ημιτελικά οι δύο πρώτοι

Η διεξαγωγή των πλέι οφ αλλάζει και επίσημα, καθώς εγκρίθηκε από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ η νέα τους μορφή που πλέον θα διεξάγεται σε τέσσερις γύρους και όχι σε τρεις όπως μέχρι τώρα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Σε αυτά προκτίνονται οι οκτώ πρώτες ομάδες, αλλά πλέον αυτό θα γίνεται… τμηματικά. Στον πρώτο γύρο «μπαίνουν» οι ομάδες από το 5-8, στο δευτερο προστίθενται ο τρίτος και ο τέταρτος της κανονικής περιόδου, ενώ στον τρίτο πλέον, στα ημιτελικά, θα συμμετάσχουν και οι δύο πρώτοι.

Όπως ανακοινώθηκε: «Στην πρώτη φάση των πλέι οφ θα μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5-8 της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Από αγώνες που θα κριθούν στις δύο νίκες θα αναδειχθούν δύο οι ομάδες οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τα σωματεία που τερμάτισαν στις θέσεις 3-4 της κανονικής περιόδου. Από αναμετρήσεις οι οποίες θα κριθούν, επίσης, στις δύο νίκες, θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, στην οποία προκρίνονται απ’ ευθείας οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου.

Οι αναμετρήσεις της ημιτελικής και της τελικής φάσης των πλέι οφ (αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4) θα κριθούν στις τρεις νίκες, όπως προέβλεπε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια».


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα «πράσινα» ειδικά στοιχήματα

Εκτός ξανά ο Παπαπέτρου, πρόβλημα και με Βουγιούκα

Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Γιώργο Βόβορα. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι …