Σκέφτεται επενδυτές από το εξωτερικό ο Θεοδωρόπουλος

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση - Ο κόσμος ο σημαντικότερος «παίκτης»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος μπορεί να σκέφτηκε μία λύση για να λυθεί το πρόβλημα του Παναθηναϊκού για τους επόμενους μήνες, ωστόσο έχει και κάτι άλλο στα “σκαριά”.

Εφόσον υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, αλλά και από άλλους επιχειρηματίες, και συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα 15 εκ. ευρώ, τότε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θα προσπαθήσει να βρει μία “μόνιμη” λύση για το “τριφύλλι”.

Στο μυαλό του υπάρχουν αρκετοί από τους συνεργάτες του, καθώς επίσης και η εταιρία “Olayan Investments Company”, με την οποία διατηρεί εξαιρετική σχέση. Η οικογένεια Ολαγιάν (από τη Σαουδική Αραβία) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα έχοντας κάνει πολυδάπανες επιχειρήσεις και έχοντας γραφεία στην Γλυφάδα.

Aτού των πιθανών συζητήσεων θα είναι το γηπεδικό, εφόσον έρθουν οι κατάλληλες εγγυήσεις από την κυβέρνηση. Η συγκεκριμένη σκέψη για τις εν λόγω συζητήσεις θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον, σε πρώτη φάση μαζευτούν τα 15 εκ. ευρώ και δεύτερον αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο το Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News