Πρώτη φορά για Μπουμάλ

Πρώτη φορά για Μπουμάλ

Στην 23άδα του Καμερούν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών κλήθηκε ο Ολιβιέ Μπουμάλ…

Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το εθνόσημο της χώρας του και θα έχει την ευκαιρία να ανεβάσει την αξία του, με μία καλή παρουσία στην διοργάνωση.

Αν ο Μπουμάλ καταφέρει να να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, είναι πολύ πιθανό να ευνοηθεί και το τριφύλλι, αφού αυξάνονται η πιθανότητες να έρθει πρόταση που θα δώσει μία σημαντική ανάσα στον Παναθηναϊκό που δεν τον υπολογίζει.

Κλήση για την Εθνική ομάδα της χώρας του δέχτηκε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το Μάλι στο παιχνίδι με την Γκαμπόν που θα γίνει στις 10 Ιουνίου, στο Μπαμάκο.

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News