Χρωστάει χρήματα και στον Καλτσά ο Παναθηναϊκός

Χρωστάει χρήματα και στον Καλτσά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα και στον Νίκο Καλτσά, όπως υποστήριξε ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού…

Ο Καλτσάς αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τον λόγο, ενώ επισήμανε πως οι πράσινοι έχουν κάποιες υποχρεώσεις απέναντί του.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα απ’ όσα είπε στο Sport24 Radio 103,3

Για την πρώτην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό: «Η θέση μου είναι λίγο δύσκολη. Επίσης, μέχρι στιγμής δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο έφυγα».

Για το αν του χρωστάει χρήματα ο Παναθηναϊκός: «Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις, αλλά με καλή θέληση θα τα βρούμε όλα. Θα βρεθούμε και θα τελειώσουμε με αυτό».

Για το τι φταίει για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να το πω αυτό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν πρέπει να σταθεί σε αυτά τα προβλήματα. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για τα παιδιά. Πρέπει να κερδίζουν για να έχουν ψυχολογία και να ξεφύγουν από τα προβλήματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News