Πρόβλημα ο οσφπ για Βλαχοδήμο

Πρόβλημα ο οσφπ για Βλαχοδήμο

Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη την επιθυμία του Αντρέα Στραματσόνι και ενεργοποίησε άμεσα τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, κάτι που σημαίνει πως θα λύσει τις διαφορές του με τον Ολυμπιακό στα δικαστήρια.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στις προπονήσεις από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και έδωσε την έγκρισή του για να «ενεργοποιηθεί» το συμβόλαιό του.

[ads2]

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη δηλώθηκε στην ΕΠΟ για να παίξει τον Ιανουάριο, τότε ανοίγει το ζήτημα της ρήτρας των 300.000 που είχε υπογράψει ο παίκτης με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Όπως γράφει η «Live Sport», οι γαυριέλες δείχνουν αποφασισμένο να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση, ακόμα και μέχρι το CAS, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί δημοσίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News