Άρης - Παναθηναϊκός 68-80: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Άρης - Παναθηναϊκός 68-80: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη είχε ένα ενδιαφέρον, καθώς πήραν μπόλικο χρόνο συμμετοχής παιδιά που δεν χρησιμοποιήθηκαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Διακρίθηκαν οι Μπαλτσερόφσκι και Σαμοντούροβ με τον προπονητή της ομάδας να ενθαρρύνει τον τελευταίο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με μόλις μια ήττα στη φετινή περίοδο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έστειλε… μήνυμα πως από δω και μπρος, δεν θα υπάρξουν «δώρα», όπως γινόταν σε ορισμένες «επικίνδυνες» έδρες την περασμένη τριετία.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (9/10): Ο Πολωνός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Όλοι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο πρέπει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις!

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (8/10): Ο «Σάμο» έχει μεγάλες προοπτικές να εξελιχθεί σε παίκτη που θα αφήσει το στίγμα του τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Χατζηβρέττας τον «ζύμωσε» στην ακαδημία ΔΕΚΑ, ο Αταμάν θα τον «απογειώσει». Αγωνίστηκε 33 λεπτά και πέτυχε 6 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Ο Αμερικανός ανταπεξήλθε, απόντος του Σλούκα, στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας (6 ασίστ), στην επίθεση σημείωσε 8 πόντους, ενώ έπαιξε και άμυνα. Ίσως αυστηρή η απόφαση από την Ευρωλίγκα να μην του απονείμει κάποιο βραβείο.

Κέντρικ Ναν (7/10): Ο Ναν παίζει όσο χρειάζεται για να παραμείνει… ζεστός ενόψει Βερολίνου. Στο 3ο δεκάλεπτο προφυλάχθηκε από τον Τούρκο προπονητή.

Μάριους Γκριγκόνις (8/10): Γεμάτη εμφάνιση από τον Λιθουανό με δύο κρίσιμα (διαδοχικά) τρίποντα στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Λούκα Βιλντόζα (2/10): Ο Αργεντινός… ούτε επίτηδες να έχανε τα σουτ. Με 1/8 τρίποντα ο Αταμάν «δαγκωνόταν» που δεν είχε επιλογές από τον πάγκο για να τον αντικαταστήσει. Φαίνεται, πως τα χνώτα του Αργεντινού με το σύλλογο δεν ταιριάζουν. Αν κρίνουμε από τα Game 4 και 5 των πλέι οφ, δύσκολα θα τον εμπιστευτεί στα μεγάλα ματς ο πράσινος τεχνικός.

Δημήτρης Μωραϊτης (7,5/10): Εκπέμπει θετική ενέργεια αυτός ο παίκτης. Ο Έλληνας γκαρντ είναι πάντοτε , ετοιμοπόλεμος, τελείωσε στους 9 πόντους, έκλεψε δύο μπάλες, μοίρασε 2 ασίστ και μάζεψε και 2 ριμπάουντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Με κατεβασμένη ταχύτητα ο Παπαπέτρου έκανε τα απολύτως απαραίτητα στο παρκέ.

Ματίας Λεσόρ (6/10): Ο Γάλλος πήρε μόλις 5 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον Άρη και εκτέλεσε με επιτυχία ένα ζευγάρι βολών (4 ριμπαόυντ).

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Δεν έμεινε για αρκετή ώρα στο παρκέ, πρόλαβε να σημειώσει 6 πόντους στον αγώνα.

Λευτέρης Μαντζούκας (6/10): Συμμετείχε για περίπου μια περίοδο και έβαλε το λιθαράκι του σε άμυνα και επίθεση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr