Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι

Με το πένθος για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ να σκιάζει ακόμα βαριά τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» προετοιμάζονται να υποδεχθούν την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 19:45, COSMOTESPORTS 5HD, ANT1) στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Σε έναν αγώνα όπου η Τσέλσι αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί, με τη μεγάλη ευρωπαϊκή της πορεία και πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε μεταγραφές τα τελευταία δύο χρόνια, ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο γήπεδο με την ψυχολογία που ανέδειξε ο προπονητής του, Ντιέγκο Αλόνσο, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (23/10): Με σεβασμό προς τον αντίπαλο, αλλά χωρίς φόβο, καθώς οι «πράσινοι» βλέπουν αυτή την αναμέτρηση ως ευκαιρία να κερδίσουν περισσότερα παρά να χάσουν.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τσέριν, Μακσίμοβιτς, Ουναχί, Πελίστρι, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ.

Επίσημο: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr