Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για έναν μεγάλο αγώνα απέναντι στην Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την πρόκληση να είναι τεράστια απέναντι σε έναν από τους ισχυρότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με την Τσέλσι, σε σχέση με το ματς της Κυριακής. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, οι Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Αζεντίν Ουναΐ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Φακούντο Πελίστρι αναμένεται να καλύψει τις πτέρυγες της επίθεσης. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει λιγότερες πιθανότητες να ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό.
Μια πιθανή ενδεκάδα μπορεί να είναι:
Στον τέρμα ο Ντραγκόφσκι. Στα άκρα της άμυνας, αριστερά ο Μλαντένοβιτς και δεξιά ο Κώτσιρας, με κεντρικούς αμυντικούς τον Σένκεφελντ και έναν εκ των Γεντβάι ή Ίνγκασον. Στη μεσαία γραμμή οι Μαξίμοβιτς, Τσέριν και Ουναΐ. Στην επίθεση, ο Πελίστρι σε ένα από τα άκρα, Τετέ ή Μαντσίνι στο άλλο και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμμετέχουν στον αγώνα της Πέμπτης. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»