Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για έναν μεγάλο αγώνα απέναντι στην Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την πρόκληση να είναι τεράστια απέναντι σε έναν από τους ισχυρότερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τσέλσι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με την Τσέλσι, σε σχέση με το ματς της Κυριακής. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, οι Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Αζεντίν Ουναΐ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Φακούντο Πελίστρι αναμένεται να καλύψει τις πτέρυγες της επίθεσης. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει λιγότερες πιθανότητες να ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό.

Μια πιθανή ενδεκάδα μπορεί να είναι:

Στον τέρμα ο Ντραγκόφσκι. Στα άκρα της άμυνας, αριστερά ο Μλαντένοβιτς και δεξιά ο Κώτσιρας, με κεντρικούς αμυντικούς τον Σένκεφελντ και έναν εκ των Γεντβάι ή Ίνγκασον. Στη μεσαία γραμμή οι Μαξίμοβιτς, Τσέριν και Ουναΐ. Στην επίθεση, ο Πελίστρι σε ένα από τα άκρα, Τετέ ή Μαντσίνι στο άλλο και ο Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε τους παίκτες που θα συμμετέχουν στον αγώνα της Πέμπτης. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Φικάι, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Μπρέγκου, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Νταμπίζας, Τζούριτσιτς, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr