Παναθηναϊκός: Πώς να μην πας στο ΟΑΚΑ;

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φιλάθλους του που έρχονται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Μεγάλη κυπριακή εταιρία, νέος χορηγός του Παναθηναϊκού

Η δουλειά ξεκίνησε πέρσι, ενώ φέτος ήδη οι αλλαγές είναι πολλές και το κλειστό ήδη σε δύο παιχνίδια (με Μπάγερν, ΑΕΚ) έχει μαζέψει περισσότερους από 25.000 ανθρώπους, σε αγώνες με αντιπάλους που δεν είναι και εμπορικοί.

Ο κόσμος ευχαρίστως βάζει το χέρι στην τσέπη ξέροντας ότι θα δει μια ομάδα που θα τον κάνει να περνά όμορφα και χώρους που θα τον σέβονται

Μόνο τα καθίσματα να δεις η διάθεσή σου ανοίγει. Δεν είναι μόνο το καλαισθητο πράσινο χρώμα. Άνεση, εξαιρετική εµπειρία θέασης και αισθητική µεγιστοποιούν την απόλαυση της εµπειρίας. Με το ολοκαίνουριο, καινοτόµο jumbotron 360 µοιρών έχεις θέαση από πολλές πλευρές.

Οι τελευταίας τεχνολογίας οθόνες που βρίσκονται ψηλά στο γήπεδο παρέχουν στατιστικά σε πραγµατικό χρόνο, εντυπωσιακά replays και πληροφορίες για όλες τις δράσεις. Τα scoreboards, οι πληροφορίες και τα στατιστικά είναι απόλυτα διακριτά σε κάθε φίλαθλο από κάθε σηµείο του γηπέδου.

Τέσσερα νέας τεχνολογίας high definition led walls πλαισιώνουν τα καινούργια scoreboards, προσφέροντας µια πλούσια και δυναµική εµπειρία µε την παρουσίαση των highlights, των δράσεων εντός γηπέδου.

Τα νέα led rings, τοποθετηµένα µεταξύ των διαζωµάτων του γηπέδου, προσφέρουν εντυπωσιακά εφέ και έρχονται να κλέψουν την παράσταση, αναβαθµίζοντας τόσο την αισθητική του γηπέδου όσο και το βίωµα της ατµόσφαιρας.

Πως να μην κοπιάσεις στο γήπεδο μόνο και μόνο για την εμπειρία;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr