ΠΑΟΚ - Βικτορια Πλζεν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (24/10)

O ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν με στόχο το πρώτο του τρίποντο

ΠΑΟΚ - Βικτορια Πλζεν Live Streaming:

ΠΑΟΚ – Βικτορια Πλζεν Live Streaming: |

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα (19:45) και θέλει να κάνει σεφτέ στη League Phase του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπειτα από δύο στροφές στον όμιλο της διοργάνωσης δεν έχουν καταφέρει να πάρουν κάποιον βαθμό. Μετά το 3-1 από τη Γαλατασαράι στην Πόλη ηττήθηκαν και από τη Στεάουα στην Τούμπα (0-1). Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής των φιλοξενούμενων και τις πολλές ευκαιρίες. Πλέον στοχεύουν στην τρίτη και… φαρμακερή αγωνιστική.

Αντίπαλος η Βικτόρια Πλζεν που είναι αήττητη στη League Phase με δύο ισοπαλίες, 3-3 στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ και 0-0 με τη Λουντογκόρετς στην Τσεχία. Με τους Θεσσαλονικείς να έχουν μονόδρομο το «τρίποντο» για να έχουν βλέψεις πλασαρίσματος.

Για το πρώτο τρίποντο

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την επεισοδιακή ισοπαλία με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-1). Με το αποτέλεσμα του ντέρμπι να τον διατηρεί στην κορυφή της Super League αλλά ισόβαθμο πλέον με τον Άρη. Ζητούμενο τώρα είναι η πρώτη νίκη και στον ευρωπαϊκό όμιλο ώστε να γίνει νέα αρχή στην κούρσα για την πρόκριση.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να μπουν και πάλι σε τροχιά παρουσίας στα Playoffs. Για να συμβεί αυτό πρέπει να πάρουν τη νίκη στη δεύτερη αναμέτρησή τους στην Τούμπα. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ ενόψει των πέντε υπολειπόμενων αγωνιστικών.

Όσο για την Πλζεν στοχεύει επίσης στο πρώτο της «τρίποντο» στη διοργάνωση. Έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημά της, με τελευταία το 1-3 επί της Μπάνικ Οστράβα. Από την αρχή της σεζόν σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόνο μία ήττα, από την Σλάβια Πράγας (3-0).

Η αναμέτρηση με την Βικτόρια είναι η πρώτη για τον ΠΑΟΚ μετά το 2016 με ομάδα από την Τσεχία, με τον «δικέφαλο» να μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΑΟΚ – Βικτορια Πλζεν Live Streaming: ΠΑΟΚ προς τον κόσμο: «Με πάθος και φωνή, στηρίζουμε την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα με την Πλζεν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος:

H Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για τον τρίτο αγώνα της League Phase του UEFA Europa League 2024-25, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν. Οι παίκτες μας θα έχουν δίπλα τους το πιο δυνατό τους όπλο: τον κόσμο του Δικεφάλου, που θα γεμίσει τις εξέδρες και θα δημιουργήσει για άλλη μία φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ. Όλοι μαζί ενωμένοι, θα δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τη νίκη.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως οι κανόνες παραμένουν αυστηροί. Η Ελληνική Αστυνομία θα διενεργήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου και υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η Θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή και ένα μόνο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δύο αγωνιστικών με κλειστό πέταλο. Πρέπει με υπευθυνότητα να μην επιτρέψουμε να παίξει η ομάδα χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30. Φροντίστε να έχετε κάνει έγκαιρα την ταυτοποίηση του εισιτηρίου σας μέσω του Gov.gr Wallet, ιδανικά αμέσως μετά την αγορά του, για να αποφύγετε καθυστερήσεις και προβλήματα. Από τις 15:00 θα λειτουργεί το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, για όσους αντιμετωπίζουν θέματα.

ΠΑΟΚ – Βικτορια Πλζεν Live Streaming:Απαγόρευση εισόδου 23 ημερών για Λουτσέσκου!

Βαριά καμπάνα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για 23 ημέρες. Για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Απαλλαγή για Λαμέλα, τιμωρία για Βέγκα. Όλες οι ποινές!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον τεχνικό του Δικεφάλου, που θα απουσιάσει από τα προσεχή -εγχώρια- παιχνίδια της ομάδας του. Μετά την ποινή του αθλητικού δικαστή της Superleague και την πρωινή απολογία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τιμωρήθηκε με συνολική ποινή 23 ημερών για δύο διαφορετικές παραβάσεις. Αναφορικά με όσα συνέβησαν στο φινάλε του επεισοδιακού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για κάθε παράβαση η ποινή ήταν 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια. Πέραν του προστίμου και οι ποινές συγχωνεύτηκαν τελικά στις 23 ημέρες.

Αν η ποινή δεν μειωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Αιγάλεω (Κύπελλο), Λαμία. Και από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 10 Νοεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, ο Έρικ Λαμέλα απαλλάχθηκε των κατηγοριών του. Ο βοηθός του Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου για 15 ημέρες, πέραν των προστίμων που επιβλήθηκαν.

 

ΠΑΟΚ – Βικτορια Πλζεν Live Streaming: |Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr