Φρανσίσκο: «Ο Ομπράντοβιτς μου μίλησε για 20’’ και τελείωσε!» (vid)

Ο Φρανσίσκο μίλησε στο pamestoixima.gr για τη ζωή του στην Ελλάδα, τη σχέση του με τους φιλάθλους, τη σύντομη αλλά ιδιαίτερη επικοινωνία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη χημεία που έχει δημιουργήσει με τους συμπατριώτες του.

Φρανσίσκο: «Ο Ομπράντοβιτς μου μίλησε για 20’’ και τελείωσε!» (vid)

Ο Φρανσίσκο άνοιξε την… πόρτα της καθημερινότητάς του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και της ζωής του μακριά από το παρκέ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συζήτηση που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν υπέγραψε, στη σχέση του με τους συμπαίκτες του και στις χορευτικές του ικανότητες.

Αναλυτικά όσα είπε στο pamestoixima.gr:

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

«Ούτε ο ουρανός είναι όριο. Έχω πάντα έναν άσο στο μανίκι μου, θα λεγα. Αν κάνουν αυτό, τι άλλο μπορώ να κάνω για να δημιουργήσω κάτι για μένα και τους συμπαίκτες μου.

Η διαφορά είναι πραγματικά απίστευτη με τους φιλάθλους. Είμαι διασκεδαστικός. Είμαι μάλλον από τους πιο αστείους παίκτες στην ομάδα. Μαζί μου γελάς όλη μέρα.

Μίλησα με τον Ομπράντοβιτς, όταν υπέγραψα. Μου είπε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Κοίταξα το τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει 15-20”. Τελείωσε γρήγορα. Ποτέ δεν μου είπαν να αλλάξω κάτι στο παιχνίδι μου. Βοηθά πολύ που έχω τους συμπατριώτες μου, στο να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο με τις οικογένειές μας.

Είμαι πάρα πολύ καλός χορευτής. Είμαι διασκεδαστικός, οπότε, δεν πίνω.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr