Transfermarkt: Χαοτική η διαφορά στην αξία των ρόστερ Παναθηναϊκού - Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League σ’ ένα αρκετά ιδιαίτερο παιχνίδι για τους πράσινους.

Transfermarkt: Χαοτική η διαφορά στην αξία των ρόστερ Παναθηναϊκού - Τσέλσι

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του εντός έδρας ματς από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μπάλντοκ με το ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς το κλίμα είναι ακόμα βαρύ στο πράσινο στρατόπεδο.

Από εκεί και πέρα το Τριφύλλι θέλει να πάρει το παιχνίδι και να συνεχίσει το σερί νικών που ξεκίνησε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (0-1) στην Κρήτη προκειμένου να φτάσει όσο γίνεται πιο κοντά στο ολικό restart που ψάχνει τόσο καιρό όλος ο οργανισμός.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν είναι εύκολη, όμως η πρόκληση παραμένει μεγάλη και όλα μπορούν να γίνουν εφόσον το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο παρουσιαστεί συγκεντρωμένο, παθιασμένο και με τη βοήθεια του κόσμου, θα είναι πολύ μεγάλη η παρουσία του, πάρει σημαντική ώθηση προς το στόχο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων όσον αφορά το οικονομικό σκέλος είναι τεράστια, καθώς σύμφωνα με το Transfermarkt η Τσέλσι κοστολογείται στα 954,20 εκατ. ευρώ την ώρα που ο Παναθηναϊκός κοστολογείται στα 107,48 εκατ. ευρώ.

Βέβαια να αναφέρουμε ότι σημαντικοί παίκτες (Καϊσέδο, Πάλμερ, Ρις Τζέιμς, Κόλγουιλ, Γκουστό, Τζάκσον) δε θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι κάτι που σημαίνει ότι η αξία οικονομικά των Μπλε πέφτει σημαντικά χωρίς αυτά τα πολύ σημαντικά ονόματα βασικών στελεχών της ενδεκάδας της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr