Παναθηναϊκός: «Μεταμορφώνεται» και πάλι το ΟΑΚΑ για διήμερη συναυλία! (pic)

Με τον Παναθηναϊκό να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, το ΟΑΚΑ θα μεταμορφωθεί από γήπεδο μπάσκετ σε συναυλιακό χώρο.

Παναθηναϊκός: «Μεταμορφώνεται» και πάλι το ΟΑΚΑ για διήμερη συναυλία! (pic)

Συγκεκριμένα, η μπάντα Cigarettes After Sex θα προσφέρει ένα διήμερο σόου (25-26/10) στο γήπεδο του Τριφυλλιού φέρνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η εταιρία «White Veil» (σ.σ που έχει αναλάβει το ΟΑΚΑ) σημειώνει για τις εργασίες με φόντο το συγκεκριμένο event: «Το εντυπωσιακό glass floor μεταμορφώνεται σε ένα τέλειο σκηνικό για το επερχόμενο κόνσερτ. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη νύχτα…»

Αναφορικά με το event:

«Οι Cigarettes After Sex, από τις πιο ξεχωριστές και αισθαντικές μπάντες στον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό, στο πρώτο μεγάλο live της φθινοπωρινής σεζόν την Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ»

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ EVENT ΕΔΩ

Να σημειωθεί πως στις 16 Νοεμβρίου θα τραγουδήσει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Jason Derulo.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: «Μεταμορφώνεται» και πάλι το ΟΑΚΑ για διήμερη συναυλία! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr