«Ματιές σε Μιριτέλο ο Παναθηναίκός για τη θέση του σέντερ φορ»
Εντός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει συζητηθεί η περίπτωση του Μιριτέλο για την ενίσχυση της επίθεσης σύμφωνα με δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει στήλη της εφημερίδας Sportday «Από την ημέρα που αναφέρθηκα στον Νίκα, ο Γιώργης εμφανίστηκε τη μία Κυριακή σε αποστολή της Πανάθας και την επόμενη έπαιξε κιόλας. Έστω κι ως αλλαγή.
Με αυτά και με αυτά θυμήθηκα ότι κάπου γύρω από το Κορωπί κυκλοφόρησε το όνομα του Μιριτέλο. Ως απλή ερώτηση, μιας και η Πανάθα αναζητεί σέντερ φορ και ο Αργεντινός απέκτησε πολλούς θαυμαστές»
Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από την απόκτηση σέντερ φορ, καθώς ο Ιωαννίδης είναι «εκτός», ενώ οι Σπόραρ – Γερεμέγεφ αδυνατούν να βοηθήσουν την ομάδα να λύσει το πρόβλημα του γκολ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα θέλει η Ναντ για Λαφόν!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση-ματ του Αταμάν με Φενέρ που λίγοι αντιλήφθηκαν
- «Παίκτες θα βρεθούν προ εκπλήξεων στον Παναθηναϊκό - Μεταγραφές σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία»
- Ενδεκάδα... αλλαγών: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με την Καβάλα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τέσσερις που εξετάζει ο Μπενίτεθ για το κέντρο