«Ματιές σε Μιριτέλο ο Παναθηναίκός για τη θέση του σέντερ φορ»
Εντός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει συζητηθεί η περίπτωση του Μιριτέλο για την ενίσχυση της επίθεσης σύμφωνα με δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει στήλη της εφημερίδας Sportday «Από την ημέρα που αναφέρθηκα στον Νίκα, ο Γιώργης εμφανίστηκε τη μία Κυριακή σε αποστολή της Πανάθας και την επόμενη έπαιξε κιόλας. Έστω κι ως αλλαγή.
Με αυτά και με αυτά θυμήθηκα ότι κάπου γύρω από το Κορωπί κυκλοφόρησε το όνομα του Μιριτέλο. Ως απλή ερώτηση, μιας και η Πανάθα αναζητεί σέντερ φορ και ο Αργεντινός απέκτησε πολλούς θαυμαστές»
Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από την απόκτηση σέντερ φορ, καθώς ο Ιωαννίδης είναι «εκτός», ενώ οι Σπόραρ – Γερεμέγεφ αδυνατούν να βοηθήσουν την ομάδα να λύσει το πρόβλημα του γκολ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οι 4+2 στον «αέρα» μετά το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και η έκπληξη στην ενδεκάδα με Μπέτις
- Τρομερή δήλωση Χουάνκαρ για Παναθηναϊκό - Το σχόλιο για Μπέτις
- Η ομιλία Μπενίτεθ στους παίκτες και το «μήνυμα» ενόψει Μπέτις
- «Συναγερμός» στη Μπέτις: Ατομικό βασικός πριν τον Παναθηναϊκό