Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Έως και επτά αλλαγές με Τσέλσι!

Το Τριφύλλι έχει μπροστά του δύο κρίσιμους αγώνες απέναντι σε Τσέλσι και Άρη και ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να διαχειριστεί ανάλογα τους ποδοσφαιριστές του.

Παναθηναϊκός: Ψάχνει λύση για το «βαρίδι» των 4,5 εκατ. ευρώ

Ο Άρης είναι ο πρωτοπόρος της φετινής Σούπερ Λιγκ, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, δεν έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι και έρχεται στο ΟΑΚΑ με τις περγαμηνές… διπλού που θα τον εκτοξεύσει.

Αν ο Παναθηναϊκός χάσει από τους Θεσσαλονικείς, η ψαλίδα ανάμεσά τους ανοίγει στους 8 βαθμούς, κάτι που θα αποτελούσε… καταστροφή για τους «Πράσινους» ελέω της συνέχειας.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κάνει ροτέισον και θα χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα τους Ουναχί, Πελίστρι, Μαξίμοβιτς ενώ πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης, Μαντσίνι και ίσως ο Λοντίγκιν.

Εξάλλου και η Τσέλσι του Ένζο Μαρέσκα έρχεται στην Αθήνα με σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα δίνοντας χρόνο σε αναπληρωματικούς να παίξουν στο ΟΑΚΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr