Με γούνες - μπουφάν οι Αρειανοί ενόψει Παναθηναϊκού: «Κάνει κρύο στην κορυφή!» (vid)

Ο Άρης θα ταξιδέψει στην Αθήνα ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Superleague για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (27/10) με γνωστούς οπαδούς της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη να στήνουν το δικό τους σόου με γούνες και μπουφάν.

Με γούνες - μπουφάν οι Αρειανοί ενόψει Παναθηναϊκού: «Κάνει κρύο στην κορυφή!» (vid)

Μπουγάτσας, Ντρούλινγκ και Χατζηνάκος κατέβασαν τα χειμωνιάτικα για να πικάρουν τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ λόγω του γεγονότος ότι βρίσκονται στην κορυφή της Superleague μετά από 8 αγωνιστικές.

Στην εκπομπή «Μπουγάτσα με Ζάχαρη» της Marmita Sports, λοιπόν, οι Αρειανοί έστειλαν μήνυμα… τίτλου στις υπόλοιπες ομάδες ισχυριζόμενοι πως οι «κίτρινοι» δεν σκοπεύουν να πέσουν από την κορυφή, στην οποία οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

«Κάνει κρύο εκεί ψηλά. Λίγο τσαγάκι. Στην κορυφή του Έβερεστ έχει κρύο! Μόνο για γούνα, είναι!

Πωπω, κρύο! Ήρθε ο χειμώνας πρόωρα. Όταν κάνεις νίκες συνεχώς, επάνω στην κορυφή του Έβερεστ πρέπει να ντύνεσαι καλά.

Όπου παίζει ο Άρης, θα ποντάρεις. Τώρα με τον Παναθηναϊκό πόνταρε ένα χιλιαρικάκι», είπε ο Μπουγάτσας στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr