Παναθηναϊκός-Τσέλσι: Τρεις για ενδεκάδα που ήταν στον πάγκο!

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Τσέλσι αναμένεται να παρουσιάσει ορισμένες αλλαγές, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο εξετάζει διάφορες επιλογές για το βασικό σχήμα.

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: Η αλλαγή στη φανέλα λόγω Μπάλντοκ

Κάποιοι ποδοσφαιριστές διεκδικούν θέσεις στην αρχική ενδεκάδα, με τους Πελίστρι, Μαξίμοβιτς και Ουναϊ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ειδικότερα, ο Πελίστρι, με την ταχύτητά του και την επιθετική του ικανότητα, έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει δυναμικές λύσεις από τα άκρα, ενώ ο Μαξίμοβιτς αναμένεται να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας με την εμπειρία του και την καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ουναϊ διεκδικεί επίσης θέση στη μεσαία γραμμή, προσφέροντας αμυντική σταθερότητα και δυνατότητα να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αλλαγή στη θέση των στόπερ, με τον Αλόνσο να εξετάζει διαφορετικές αμυντικές επιλογές για να αντιμετωπίσει την ισχυρή επίθεση της Τσέλσι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr