Παναθηναϊκός: Ο λόγος που το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι τελικός

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη το βράδυ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Τσέλσι σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως τελικός.

Superleague: Η βαθμολογία μετά το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη θα ριχθεί στη μάχη της 2ης αγωνιστικής για τη League Phase του Conference League με αντίπαλο την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι θυμίζουμε ότι προέρχονται από μια ισοπαλία κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι αυτό που θέλουν είναι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι πλην προκριματικών.

Η αποστολή κόντρα στην Τσέλσι φυσικά και δεν είναι εύκολη, όμως το Τριφύλλι γνωρίζει πολύ καλά ότι με μια πιθανή νίκη μπορεί να γυρίσει οριστικά το κουμπί και να προχωρήσει στο ολικό restart που ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό τη φετινή σεζόν.

Το κίνητρο είναι μεγάλο, η ψυχολογία ανεβασμένη, όσο αυτό γίνεται μετά το τραγικό συμβάν με τον Τζορτζ Μπάλντοκ, έπειτα από το διπλό στην Κρήτη και το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει, ώστε να υποστηρίξει τους παίκτες της ομάδας να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη για φέτος.

Γενικότερα αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να επικρατήσει της Τσέλσι θα έχει πολλά περισσότερα κέρδη από ένα τρίποντο κι αυτό θα φανεί ήδη από το επόμενο ματς κόντρα στον Άρη για τη Stoiximan Super League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr