Παναθηναϊκός: Τα λεφτά που έχει «μαζέψει» στην Ευρώπη

Το Τριφύλλι ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά του UEFA Europa League για να φτάσει εν τέλει στο League Phase του Conference League.

Παναθηναϊκός: Η κίνηση των διαρκείας μετά τις δαπανηρές μεταγραφές

Οι δύο προκρίσεις που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, σε Europa & εν συνεχεία στο Conference, το καλοκαίρι, του απέφεραν 1.122 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, για την είσοδό του στο League Phase ο… Panathinaikos εισέπραξε 4.310 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον κερδίζει χρήματα από τα αποτελέσματά του σε αυτό.

Η ισοπαλία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην πρεμιέρα του έδωσε ακόμα 133.000 ευρώ, ενώ σε γενικό πλαίσιο κάθε νίκη που θα κάνει θα του δίνει 400.000 ευρώ.

Στο τέλος της εν λόγω Phase μοιράζεται και το μπόνους κατάταξης: 400.000 ευρώ για τις θέσεις 1-8 στον όμιλο, 200.000 ευρώ για τις θέσεις 9-16 και 200 χιλιάδες ευρώ για την παρουσία στα πλέι οφ.

Τέλος, το συνολικό ποσό που έχει «μαζέψει» μέχρι στιγμής το Τριφύλλι είναι περίπου 5.565 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr