Αταμάν με... μήνυμα στους παίκτες: «Δεν θα πω ακόμα στον κόσμο να κλείσει εισιτήρια για το Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν δεν είναι έτοιμος να καλέσει τους φίλους του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσουν εισιτήρια για το Final Four της EuroLeague. Τόνισε ότι περιμένει από την ομάδα του να δώσει το σήμα με τις επιδόσεις της στο γήπεδο.

Αταμάν με... μήνυμα στους παίκτες: «Δεν θα πω ακόμα στον κόσμο να κλείσει εισιτήρια για το Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε σε εκδήλωση του χορηγού του Παναθηναϊκού, AKTOR, και κλήθηκε να σχολιάσει αν θα προτρέψει φέτος τους οπαδούς να κλείσουν εισιτήρια για το Final Four της EuroLeague, όπως έκανε πέρυσι τέτοια εποχή.

Ο Τούρκος προπονητής διευκρίνισε πως φέτος προτιμά να αφήσει την ομάδα να δώσει το ίδιο μήνυμα στους φίλους της.

“Την περυσινή σεζόν το είπα αυτό γιατί ήθελα να στείλω ένα μεγάλο μήνυμα στον κόσμο. Φέτος θέλω να περιμένω λίγο, θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στο Final Four, περιμένω αυτό το μήνυμα από τους αρχηγούς και από την ομάδα. Σύντομα θα έρθει και αυτό το μήνυμα, αλλά πρώτα θέλω να το στείλει η ομάδα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr