Θέμα στον ΣΚΑΪ ο βοηθός Τσολακίδης: «Υπάρχουν πληροφορίες για διασυνδέσεις» (vid)

Ο Λυκούργος Τσολακίδης έγινε θέμα στο κανάλι του ΣΚΑΪ για τις αποφάσεις του στον αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για διασύνδεση με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Θέμα στον ΣΚΑΪ ο βοηθός Τσολακίδης: «Υπάρχουν πληροφορίες για διασυνδέσεις» (vid)

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Λυκούργο Τσολακίδη και τα ανύπαρκτα οφσάιντ στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

«Υπέπεσε σε σφάλματα που δεν αρμόζουν σε διαιτητή πρώτης κατηγορίας. Σταμάτησε επιθετικές προσπάθειες των πράσινων, αντί να αφήσει τις φάσεις να εξελιχθούν ως όφειλε, αφού υπάρχει η ασφάλεια του VAR», σημειώθηκε αρχικά.

«Το ζήτημα φαίνεται να είναι πιο βαθύ. Ο Λυκούργος Τσολακίδης φέρεται να έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Τσολακίδης ανήκει στην ίδια ποδοσφαιρική ένωση.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Δημητρίου διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Στην τελευταία Γ.Σ της ΕΠΟ τον όρισε ο ίδιος επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας. Όλα φαίνεται να καταλήγουν στον Μάκη Γκαγκάτση.

Παρά τα παράπονα των πράσινων, ο Στέφαν Λανουά επέλεξε να μην ασχοληθεί με τις περιπτώσεις που διαμαρτύρονται οι πράσινοι»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr