Θέμα στον ΣΚΑΪ ο βοηθός Τσολακίδης: «Υπάρχουν πληροφορίες για διασυνδέσεις» (vid)
Ο Λυκούργος Τσολακίδης έγινε θέμα στο κανάλι του ΣΚΑΪ για τις αποφάσεις του στον αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για διασύνδεση με τον Μάκη Γκαγκάτση.

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Λυκούργο Τσολακίδη και τα ανύπαρκτα οφσάιντ στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.
«Υπέπεσε σε σφάλματα που δεν αρμόζουν σε διαιτητή πρώτης κατηγορίας. Σταμάτησε επιθετικές προσπάθειες των πράσινων, αντί να αφήσει τις φάσεις να εξελιχθούν ως όφειλε, αφού υπάρχει η ασφάλεια του VAR», σημειώθηκε αρχικά.
«Το ζήτημα φαίνεται να είναι πιο βαθύ. Ο Λυκούργος Τσολακίδης φέρεται να έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Τσολακίδης ανήκει στην ίδια ποδοσφαιρική ένωση.
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Δημητρίου διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση. Στην τελευταία Γ.Σ της ΕΠΟ τον όρισε ο ίδιος επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας. Όλα φαίνεται να καταλήγουν στον Μάκη Γκαγκάτση.
Παρά τα παράπονα των πράσινων, ο Στέφαν Λανουά επέλεξε να μην ασχοληθεί με τις περιπτώσεις που διαμαρτύρονται οι πράσινοι»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύντροφος Γκραντ: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό (pic)
- Παναθηναϊκός: Το «μυστικό» του Δ. Γιαννακόπουλου στον Φρι και η... Εφές (vid)
- Γιαννακόπουλος: Αποκάλυψε νέα πλάνα από την εντυπωσιακή σουίτα στο ΟΑΚΑ (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Χριστογεώργο ο Παναθηναϊκός - Έχει το πάνω χέρι με ειδικό όρο»
- Η ανάρτηση της Παρί για τον Παναθηναϊκό και η απάντηση της Μονακό: «Βρες άλλη ομάδα» (pic)