Πονοκέφαλος για Αλόνσο: Προς διπλή απουσία για Παναθηναϊκό ενόψει Τσέλσι

Το Τριφύλλι υποδέχεται την προσεχή Πέμπτη (24/10, 19:45) τους Άγγλους στο ΟΑΚΑ, σε μια σπουδαία μονομαχία για το League Phase του UEFA Conference League.

Πονοκέφαλος για Αλόνσο: Προς διπλή απουσία για Παναθηναϊκό ενόψει Τσέλσι

Ο Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με δύο… απουσίες, επιπλέον, στο κεφάλι του αφού εκτός από τον Φώτη Ιωαννίδη προέκυψαν και νέα δεδομένα στο «πράσινο» απουσιολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Μαξ θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις αλλά δεν προλαβαίνει το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι.

Από εκεί και πέρα, ο Αντράζ Σπόραρ αναμένεται να απουσιάσει, εκ νέου, αφού η ίωση που τον πέταξε εκτός αποστολής με τον ΟΦΗ, συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Οπότε, ο Ουρουγουανός δεν προτίθεται να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης, περιμένοντας να μπουν στο… κόλπο από την επόμενη αγωνιστική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr