Γρηγορίου: «Οι άνθρωποι που επέλεξαν τον Αλόνσο έχουν πρόβλημα!» (vid)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε τη σημασία της αναμέτρησης με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό.

Γρηγορίου: «Οι άνθρωποι που επέλεξαν τον Αλόνσο έχουν πρόβλημα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη «Δίκη»:

«Να εκφράσω και εγώ τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ, μιλάμε για έναν ξαφνικό χαμό που συγκλόνισε όλη την κοινωνία. Να πω πόσο δύσκολες στιγμές πέρασε ο οργανισμός του Παναθηναϊκού… Είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και να διαχειριστείς όλο αυτό το θέμα και να παίξεις ένα τόσο κομβικό παιχνίδι.

Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Έχει ένα παιχνίδι απέναντι στον Άρη και μετά μια σειρά παιχνιδιών που μπορεί να επανακάμψει πλήρως. Αυτό μπορεί να του δώσει το δικαίωμα να βρεθεί στις πρώτες 2-3 θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πάρα πολύ σημαντικό, μετά το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ στρωτό.

Δεν θέλω να παίρνω το μέρος των προπονητών. Ο Κλοπ είπε στη Λίβερπουλ θα σας δώσω το δικαίωμα να με κρίνετε μετά από τρία χρόνια. Το ίδιο και ο Γκουαρντιόλα. Αλήθεια, σε 3-5 αγωνιστικές θα πρέπει να δίνει ο εκάστοτε προπονητής διαπιστευτήρια για την αξία του; Με την ίδια λογική, ο Μεντιλίμπαρ, είναι απορίας άξιο γιατί παραμένει στον Ολυμπιακό.

Αμφισβητήθηκε ο Λουτσέσκου, για τον Αλμέιδα δεν το συζητάω. Ήδη αμφισβητείται ο Μεντιλίμπαρ. Ο Μάντζιος ήταν υπό κρίση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να πάω παρακάτω; Ο Πετράκης, ο φίλος μου, ξεκίνησε με ήττα από τη Λαμία την πρώτη αγωνιστική.

Τη δουλειά την κάνω 21 χρόνια, είμαι 50. Μετά από 21 χρόνια θα εξαρτιόμαστε αν η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα ή δοκάρι και έξω. Δεν μπορούν να χτιστούν έτσι οι ομάδες και για τον Παναθηναϊκό. Πραγματικά οι άνθρωποι που επέλεξαν τον Αλόνσο, έχουν πρόβλημα. Άρα, λοιπόν, ερχόμαστε Σεπτέμβριο και λέμε για ποιο λόγο είναι εκεί, έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία τον Ιούλιο…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr