«Φρένο» από Ικάρντι για... Ελλάδα: «Θα μείνω στη Γαλατασαράι, αρνήθηκα πολλά εκατομμύρια»

«Φρένο» από Ικάρντι για... Ελλάδα: «Θα μείνω στη Γαλατασαράι, αρνήθηκα πολλά εκατομμύρια»

Ο Μάουρο Ικάρντι αποκάλυψε πως θα παραμείνει στη Γαλατασαράι και την επόμενη σεζόν, μολονότι δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις από συλλόγους εκτός Τουρκίας.

Ο Μάουρο Ικάρντι πέτυχε δύο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κόνιασπορ (1-3) σφραγίζοντας όχι μόνο τη νίκη, αλλά και το 24ο πρωτάθλημα στην ιστορία της Γαλατασαράι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της τουρκικής ομάδας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 25 τέρματα, ενώ έδωσε όρκο αφοσίωσης στη Γαλατασαράι τονίζοντας πως απέρριψε προτάσεις εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να παραμείνει στον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και την επόμενη σεζόν.

«Αρνήθηκα πολλά εκατομμύρια για την Γαλατασαράι. Για τον οργανισμό, για τους οπαδούς, για την διοίκηση, τον προπονητή μου, για την Γαλατασαράι. Θα βρίσκομαι εδώ και την επόμενη χρονιά.

Θα παλέψουμε για το πέμπτο αστέρι μας φτάνοντας στα 25 πρωταθλήματα. Η Γαλατασαράι είναι ήδη πολύ μεγάλη. Θα κάνουμε την Γαλατασαράι ακόμη μεγαλύτερη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News