Champions League: Θρίλερ με υποψήφια αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού για το Champions League

Το τελευταίο δευτερόλεπτο φαίνεται πως θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στο Βέλγιο με το Τριφύλλι να έχει άμεσο ενδιαφέρον, καθώς περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα τερματίσει στη 2η θέση ενόψει της κλήρωσης της 26ης Ιουνίου.

Με κομμένη ανάσα παρακολουθούν οι Βέλγοι το πρωτάθλημά τους.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ δεν εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Αντβέρπ και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή στους 45 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η Αντβέρπ θα υποδεχτεί την Ουνιόν σε μια αναμέτρηση κορυφής.

Την Κυριακή (21/5) η Κλαμπ Μπριζ που βρίσκεται σήμερα στο -12 από την κορυφή, κέρδισε με 2-0 την πρωτοπόρο Αντβέρπ, αλλά στη συνέχεια η Ουνιόν δεν κατάφερε να την προσπεράσει με το 1-1 κόντρα στην Γκενκ και παρέμεινε στη 2η θέση.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει είτε τη 2η της Ουκρανίας είτε τη 2η του Βελγίου. Για την ώρα, οι ομάδες που είναι υποψήφιες στην κλήρωση της 26ης Ιουνίου είναι η Ντνίπρο και η Ουνιόν, αλλά το τοπίο θα ξεκαθαριστεί σημαντικά την επόμενη εβδομάδα.

Η βαθμολογία:

Αντβέρπ 45

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 45

Γκενκ 42

Κλαμπ Μπριζ 33

Οι επόμενες αγωνιστικές:

Αντβέρπ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (28/5) , Κλαμπ Μπριζ Γκενκ (28/5)

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ (4/6), Γκενκ – Αντβέρπ (4/6)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News