Ναν: «Ήταν do or die το παιχνίδι για εμάς, έξτρα κίνητρο η περιπέτεια του Πάρη»

Κέντρικ Ναν: Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να του αφήσει... περιθώριο για το NBA

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά τη τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ναν στο sport24:

Ήταν ένα “do or die” παιχνίδι και νομίζω ότι για πρώτη φορά σε αυτή την σειρά δείξατε από την αρχή ότι θέλετε την νίκη. Είναι αυτός ο τρόπος που μπήκατε στο παρκέ;

“Ναι, ήταν Do or Die. Αν χάναμε θα πηγαίναμε σπίτι. Ό,τι κάναμε όλη την σεζόν δεν θα μετρούσε. Έπρεπε να τα δώσουμε όλα και αυτό κάναμε”.

Η Μακάμπι έτρεξε ένα σερί 10-0 μεταξύ 3ης και 4ης περιόδου, τι πέρασε από το μυαλό σου εκείνη την στιγμή;

“Είναι απλώς μπάσκετ. Κάναμε και εμείς κάποια σερί. Έτσι παίζεται το άθλημα. Θέλαμε να περιορίσουμε τα ξεσπάσματά τους και εστιάζαμε στην επόμενη άμυνα. Μπορέσαμε να αντέξουμε και μετά να νικήσουμε”.

Πιστεύεις ότι ήταν κλειδί η αλλαγή στην αρχική πεντάδα, όπου ξεκίνησες μαζί με τον Σλούκα και μοιραστήκατε το παρκέ για αρκετά λεπτά, αλλά και το γεγονός ότι ήταν βασικός και ο Παπαπέτρου;

“Όλα έχουν να κάνουν με τις προσαρμογές. Σε μία σειρά 5 αγώνων, όπου παίζεις κόντρα στην ίδια ομάδα, όλα έχουν να κάνουν με τις προσαρμογές που θα κάνεις. Αν κάτι δουλεύει, πρέπει να μείνεις σε αυτό. Αν κάτι δεν δουλεύει, πρέπει να το αλλάξεις. Πιστεύουμε στην δουλειά του προπονητή μας και ότι θα βάλει τους παίκτες στην σωστή θέση και αυτό έκανε”.

Είχατε έξτρα κίνητρο μετά από αυτό που έγινε με τον Πάρη Δερμάνη;

“Ναι, όλοι νιώσαμε βαριά την καρδιά μας επειδή ο Πάρης είναι στην εντατική. Το κρατήσαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και θέλαμε να φύγουμε με την νίκη για αυτόν”.

Τι ατμόσφαιρα περιμένεις να δημιουργήσουν οι οπαδοί σας στο Game 5;

Θα είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Χρειαζόμαστε την στήριξή τους, να είναι εκεί. Ξέρω ότι θα είναι εκεί, δεν αμφιβάλλω. Θα είναι καλό παιχνίδι. Βρισκόμαστε στο 2-2 και έχουμε την ευκαιρία να πάμε στο Final Four”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News