Διπλή Ανάπλαση: Μόνο τότε θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος - Η σύνδεση με Βοτανικό

Τα πρώτα έργα στη Λεωφόρο για τη μεγάλη επιστροφή

“Ο Παναθηναϊκός αποκτά νέο σπίτι, το καλύτερο γήπεδο της χώρας με όλες τις προδιαγραφές και αντάξια της ιστορίας του”, απαντά ο Κώστας Μπακογιάννης, απορρίπτοντας τον όρο “ενοικιαστής” απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης στην ερώτηση γιατί ν’ αφήσει ο Παναθηναϊκός τη φυσική έδρα του.

“Δεν αισθάνομαι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι διχασμένος. Μιλάμε για το αύριο και αυτό η ΓΣ θα το αναγνωρίσει”, συμπλήρωσε.

Για την κατεδάφιση της Λεωφόρου : «Έχουμε ένα θεσμικό πλαίσιο και ένα προεδρικό διάταγμα και κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Για να κατεδαφιστεί το Απ. Νικολαϊδης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η αρένα για το Βοτανικό. Όπως αυτονόητο είναι ότι και ο Ερασιτέχνης θα έχει πάρει στα χέρια του τις εγκαταστάσεις. Η άδεια κατεδάφισης μπορεί να εκδίδεται άμεσα αλλά έχει ισχύ για 10 έτη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News