Ήμαρτον... Παναθηναϊκέ - Νέα αποτυχία στην επαρχία! (vids)

Ήμαρτον... Παναθηναϊκέ - Νέα αποτυχία στην επαρχία! (vids)

Με κακή νοοτροπία και δύο αποφάσεις του Σιδηρόπουλου που θα συζητηθούν, ο Παναθηναϊκός δε νίκησε για ακόμη μια φορά στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να κερδίζει με 1-0 χάρις το γκολ του Μεντόζα στο 47′. Σε… περιπέτειες οι «πράσινοι» που δεν μπορούν να κοιτάξουν ψηλότερα.

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό και ζεστή ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο. Στο 12ο λεπτό ο Χουάνκαρ έκανε καίρια παρέμβαση στην άμυνα που κατέληξε σε μακρινό άστοχο σουτ του Αϊτόρ από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Ο Ανέστης έκανε την πρώτη του απόκρουση στο 22ο λεπτό με νέο σουτ του Ισπανού εκτός περιοχής. Βολίδα του Καρλίτος στο επόμενο λεπτό από πλαϊνή θέση ανησύχησε χαρακτηριστικά τον Έλληνα τερματοφύλακα που έδιωξε δύσκολα.




Φοβερή κάθετη του Σάντσες βρήκε τον Αϊτόρ με το κακό του πόδι και οι «πράσινοι» δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά του. Λάθος του Διούδη παραλίγο να στοιχίσει στο Τριφύλλι, όμως, οι Αγρινιώτες έκαναν καθαρό φάουλ στον Βιγιαφάνιες στο 27ο λεπτό. Από πίεση του Παναθηναϊκού ψηλά, ο Καρλίτος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως, η μπάλα προσέκρουσε στο τοίχος άμυνας του Παναιτωλικού. Στο 36ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σάρλια, καθώς η μπάλα – σύμφωνα με τους διαιτητές και το VAR – βγήκε εκτός γηπέδου σε κεφαλιά γύρισμα του Βέλεθ.




Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε από στατική φάση – για την οποία διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός –  και απευθείας χτύπημα φάουλ του Μεντόζα. Ο Διούδης, πιθανώς, να άργησε να πέσει, βρήκε την μπάλα με το χέρι, όμως, δεν της άλλαξε πορεία για το 1-0 της ομάδας του Αγρινίου. Ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Παλάσιος και Ιωαννίδης να παίρνουν τις θέσεις των Βιτάλ και Γκατσίνοβιτς.




Αμέσως μετά την είσοδό του, ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι, ωστόσο, ο Καρλίτος νικήθηκε από τον Ανέστη από τα έντεκα βήματα.

Οι ενδεκάδες στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λάρσον, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες, Μάρτενσον, Μεντόσα, Μόρσεϊ, Ντάγκο, Βέργος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Αϊτόρ, Καρλίτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News