Παναθηναϊκός: Καθόλου τυχαία η επιλογή Κόντη - Οι λόγοι

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Κόντης - Θα κοουτσάρει στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού, με τη διοίκηση των «Πρασίνων» να βρίσκει τον αντικαταστάτη του άμεσα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Κόντη τον άνθρωπο με τον οποίο θα πορευτεί στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη.

Είναι η ιδανική επιλογή στην κρίσιμη, αυτή, στιγμή για τον Παναθηναϊκό αφού ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γνωρίζει τα πάντα στο Κορωπί.

Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσαρμογή ενόψει των παιχνιδιών που έρχονται και η ομάδα θα προσηλωθεί στον μεγάλο της στόχο.

Παράλληλα, στο πρόσφατο πέρασμά του από τον Βόλο, κατάφερε να «σώσει» το κλαμπ από τον υποβιβασμό και να το διατηρήσει στα σαλόνια της Super League.

Την Παρασκευή (17/05) πιάνει δουλειά και καλείται να γυρίσει τον… διακόπτη για να καταφέρει το Τριφύλλι να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη συνέχεια να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News