Νίκη... πρώτο βήμα για τους τελικούς - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της προημιτελικής φάσης των πλέι οφς της Basket League.

Euroleague: Αποκάλυψε την φανέλα του Παναθηναϊκού με το σήμα του Final Four (pic)

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της προημιτελικής φάσης των πλέι οφς της Basket League, με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την παρουσία του στα ημιτελικά!

Πρώτη πράξη για τον Εξάστερο απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των «8» της Basket League. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει με 2-0 το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και να μάθει αντίπαλο από το ζευγάρι Προμηθέας – Άρης.

Κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ο Παναθηναϊκός φέτος μετράει 2/2 νίκες. Στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ με σκορ 97-86 και στην Θεσσαλονίκη με 89-73.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 80-68, σε έναν αγώνα που έπαιξε στο… ρελαντί. Με τον τρόπο αυτό ολοκλήρωσε με συγκομιδή 26-1 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πριν τα πλέι οφς, παίρνοντας έτσι το πλεονέκτημα έδρας.

Διαθέσιμος ο Ναν, πιθανότατα και οι Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο. Αντιθέτως, δεν είναι ακόμη έτοιμοι οι Σλούκας και Ερνανγκόμεθ.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr