Λαμια - Αρης Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/05)

Λαμια - Αρης live streaming

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον τελικό Κυπέλλου.

Λαμια – Αρης Live streaming | Lamia – Aris Live Streaming:

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Άρη (18:00) για την 9η και προτελευταία στροφή των Playoffs στη Super League.

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου όπου θα κυνηγήσει τον πρώτο του τίτλο μετά το 1970 και το ευρωπαϊκό εισιτήριο και το ζητούμενο για τον Άκη Μάντζιο είναι η ομάδα του να ετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέχρι την αναμέτρηση με φόντο την κούπα απέναντι στον Παναθηναϊκό οι «κίτρινοι» καλούνται να κλείσουν θετικά τα Playoffs στις δύο στροφές που απομένουν.

Η ομάδα του Μάντζιου (52 βαθμοί) στην τελευταία της εκτός έδρας υποχρέωση αντιμετωπίζει τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» θέλοντας να κάνει το 2/2 στο μίνι πρωτάθλημα απέναντί της.

Στον πρώτο γύρο στη Θεσσαλονίκη ο Άρης επικράτησε (3-1) και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στις αναμετρήσεις με τη Λαμία, καθώς στην κανονική περίοδο τον είχε αναγκάσει σε ήττα στη Φθιώτιδα (1-0) και ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-2).

Σε ρυθμούς τελικού

Το βασικό σε αυτή τη φάση για τους Θεσσαλονικείς είναι να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα και από εδώ και πέρα να ανεβάσουν στροφές καθώς ο τελικός κυπέλλου πλησιάζει, ο οποίος είναι και το παιχνίδι για το οποίο… ζει και αναπνέει το σύνολο της ομάδας, εντός κι εκτός τεσσάρων γραμμών.

Όσο για τη Λαμία (35 βαθμοί) θέλει θετικό εντός έδρας επίλογο σε μια ιστορική σεζόν. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα Playoffs, τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου και στο μίνι πρωτάθλημα κυνηγά το θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα παιχνίδια.

Μέχρι τώρα η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταφέρει να μαζέψει έναν βαθμό χάρη στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και κόντρα στον Άρη θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη για να κλείσει με τον πλέον θετικό τρόπο τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν, καθώς στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ.

Λαμια – Αρης Live streaming: Εμεινε στην Αστάνα μόλις 65 ημέρες: Τέλος ο Καρλίτος!

Τέλος ο Καρλίτος από την Αστάνα μόλις δύο μήνες μετά την μεταγραφή!

Μόλις 65 ημέρες έμεινε στην Αστάνα ο πρώην επιθετικος του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Παρελθόν από την Αστάνα ο Καρλίτος. Μόλις δύο μήνες μετά τη μεταγραφή από τη Λαμία, με τον ίδιο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καρλίτος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη Λαμία. Η Αστάνα πλήρωσε περίπου 300.000 ευρώ για να τον πάρει και ο Ισπανός μετά από δύο μήνες αποχώρησε.

Συγκεκριμένα, πήγε στην Αστάνα στις 2 Μαρτίου και στις 6 Μαΐου αποτελεί παρελθόν.

Όσο για την επόμενη ημέρα στην καριέρα του; Ακούγεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη που τον θέλει. Ενώ ταυτόχρονα παίζει και για Πολωνία, όπου κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Λέγκια.

Ακούραστος και βελτιωμένος με τα κιτρινόμαυρα

Ο φετινός Οντουμπάτζο αρέσει πολύ στο κοινό του Άρη, αποτελώντας λύση – εγγύηση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Γεμάτη σεζόν για τον Άρη και τον Μάντζιο. Πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και ένα ρόστερ που καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του. Στα χέρια του προπονητή του Άρη βρίσκονται παίκτες όπως ο Νταρίντα, ο Μπράμπετς, ο Μορόν και ο Οντουμπάτζο, που έχουν βγάλει σχεδόν όλη την σεζόν χωρίς προβλήματα, παρ’ ότι αγωνίστηκαν σε μεγάλα διαστήματα της regular season και των play off στα “κόκκινα”.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο τελευταίος από τους παίκτες που αναφέραμε πιο πάνω, είναι μια περίπτωση – εγγύηση για τον Έλληνα τεχνικό. Μια περίπτωση που δεν ξεκουράστηκε τόσο, όσο άλλοι παίκτες, όμως δείχνει πιο φιτ και βελτιωμένος όσο περνούν οι μέρες.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση συγκριτικά με την προηγούμενη του χρονιά στον Άρη, ο Άγγλος δείχνει ασταμάτητος από την δεξιά πλευρά. Έχει ήδη ξεπεράσει την περσινή του επίδοση (31 παιχνίδια – 2249 λεπτά). Με 36 παιχνίδια και 2988 λεπτά σε Ελλάδα και Ευρώπη στην φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως το καλοκαίρι του 2025. Αρκετές ομάδες να εξετάζουν ήδη την περίπτωση του.

Λαμια – Αρης Live streaming: H ΠΑΕ Άρης κινείται νομικά κατά του Αλέξη Κούγια

Τη δικαστική οδό με αγωγή και όχι τις ανακοινώσεις και τα παιχνίδια εντυπώσεων επιλέγει ο Άρης στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Η νέα τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια, μετά το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, και οι αιχμές για Άρη, Λαμία και ΑΕΚ μπορεί να μην είχε απάντηση, μέσω ανακοίνωσης. Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, θα έχει όμως νομικό αντίκρισμα. Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ είναι από προχθές το βράδυ ενήμερο. Εφόσον προκύπτουν συγκεκριμένοι νομικοί λόγοι που θίγουν την ηθική και την υπόληψη της ομάδας, θα απαντήσει με αγωγή.

Θυμίζουμε πως ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σε αποστροφή των δηλώσεών του:

«Θέλω να μιλήσω για τον Άρη και τη Λαμία, που επί της ουσίας λειτουργούν ως “Δούρειοι Ίπποι” της ΑΕΚ. Σακατεύουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Δείτε πως έπαιξαν Λαμία και Άρη κόντρα στην ΑΕΚ. Δείτε πως εξαφανίστηκαν οι παίκτες του Άρη στο ημίχρονο. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπορούν να υπερηφανεύονται πως παίζουν στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ που δίνει φιλικά. Αυτό δεν ενοχλεί την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το είπε αυτό. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Εμείς δεν ξεχνάμε τον στόχο που έχουμε».

Λαμια – Αρης Live streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News