Παναθηναϊκός: Τα δύο πρόσωπα κλειδιά στον πάγκο μετά την απόλυση Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Η λογική Αλαφούζου πίσω από την επιλογή Τερίμ

Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά την απόλυση του Φατίχ Τερίμ. Τα δύο πρόσωπα κλειδιά στον πάγκο έως το φινάλε της χρονιάς.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Φατίχ Τερίμ και Παναθηναϊκού μετά από συνάντηση που είχε ο 70χρονος με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Ο Τούρκος τεχνικός που είχε προσληφθεί αμέσως μετά τα Χριστούγεννα για να κατακτήσει τον τίτλο, θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από πέντε μήνες.

Έχοντας χάσει το πρωτάθλημα και με την ομάδα να είναι με την… πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την ευρωπαϊκή της συμμετοχή η διοίκηση των «πρασίνων» προχώρησε σε μια ακόμα αλλαγή στον πάγκο της.

O 70χρονος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε να τελειώσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μετά από 26 αναμετρήσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες με τον Τούρκο τεχνικό να αποτυγχάνει πλήρως στο στόχο που και ο ίδιος είχε θέσει.

Αναφορικά με την επόμενη μέρα, ο Χρήστος Κόντης αναμένεται εκτός απροόπτου να αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής και θα καθοδηγήσει τους «πράσινους» τόσο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Δίπλα του μάλιστα θα είναι ο παλαίμαχος μέσος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επίσης ήταν μαζί του στον Βόλο τους τελευταίους μήνες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News