Παναθηναϊκός: Πιθανώς με αποζημίωση η αποχώρηση Τερίμ
Τα μεσάνυχτα της 17ης Μαΐου ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Τριφυλλιού με τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος πλήρωσε την απώλεια του τίτλου και την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα τελευταία ντέρμπι.
Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα τον αντικαταστήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν ο πρώην βοηθός προπονητή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης.
Η πράσινη ΠΑΕ έβαλε τέλος στο συμβόλαιο του «Αυτοκράτορα», μην αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει τη χρονιά και διακινδυνεύσει την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.
Μην ξεχνάμε, ότι ο Τούρκος είχε υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 και ο τερματισμός της συμφωνίας από τη διοίκηση των «Πρασίνων» είναι πολύ πιθανό να του αποφέρει υψηλή αποζημίωση για να επιστρέψει στη χώρα του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτσόλης, Κορόνα σε Μπενίτεθ: «Μη δίνεις σημασία στις φήμες...» - Όσα ειπώθηκαν στο Κορωπί
- Παναθηναϊκός: «Ο Μπενίτεθ απολύεται, ο Γιάγκουσιτς επιτέλους θα πάρει ευκαιρίες»
- «Βροχή» οι προτάσεις προπονητών στον Παναθηναϊκό - Οι δύσκολες περιπτώσεις
- Παναθηναϊκός: Ποιοι φεύγουν, ποιοι πωλούνται και ποιοι μπορεί να δοθούν δανεικοί
- Παναθηναϊκός: Το deadline για τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ