Παναθηναϊκός: Πιθανώς με αποζημίωση η αποχώρηση Τερίμ

Τα μεσάνυχτα της 17ης Μαΐου ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Τριφυλλιού με τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος πλήρωσε την απώλεια του τίτλου και την κάκιστη εικόνα της ομάδας στα τελευταία ντέρμπι.

Τερίμ: «Αξίζαμε να χάσουμε - Μόνος ο διαιτητής δεν είδε πέναλτι»

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα τον αντικαταστήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν ο πρώην βοηθός προπονητή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης.

Η πράσινη ΠΑΕ έβαλε τέλος στο συμβόλαιο του «Αυτοκράτορα», μην αφήνοντάς τον να ολοκληρώσει τη χρονιά και διακινδυνεύσει την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Τούρκος είχε υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 και ο τερματισμός της συμφωνίας από τη διοίκηση των «Πρασίνων» είναι πολύ πιθανό να του αποφέρει υψηλή αποζημίωση για να επιστρέψει στη χώρα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr