Οι τελευταίες ώρες του Τερίμ στον Παναθηναϊκό - Το παρασκήνιο και οι τίτλοι τέλους
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη σεζόν χωρίς τον Φατίχ Τερίμ. Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.
Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Φατίχ Τερίμ με το «τριφύλλι», με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει το ρόλο να οδηγήσει την ομάδα στα δύο σπουδαία ματς που ακολουθούν.
Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν απ’ τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες των συμπατριωτών του να αποδεικνύονται ακριβείς.
Από το πρωί της Πέμπτης (16/5) υπήρχαν πάρα πολλές εσωτερικές «ζυμώσεις» στους «πράσινους» γύρω απ’ το θέμα του προπονητή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει στην άμεση αλλαγή, καθώς ήταν ξεκάθαρη η «αδυναμία» του Τερίμ να «γυρίσει» την κατάσταση.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, που είχε αποκαλύψει στις 26 Δεκεμβρίου τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ, ανέβασε στο Χ (πρώην Twitter) πως «…ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ και το διαζύγιο είναι πολύ κοντά». Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην πορεία της ημέρας με τη συνάντηση που έφερε και το «διαζύγιο» με τον 71χρονο τεχνικό.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»